Skip to main content

Rustik Yeşilin Yüzey Alanı Uygulamaları

Tarihin derin izlerini taşıyan doğal taşlar ve mermerler, estetik görünümleri, dayanıklılıkları ve uzun ömürleriyle dekoratif tasarımların vazgeçilmez tercihleri olarak öne çıkıyor. Bu değerli taşlar, özgün tasarımlarla buluşturularak uygulanan özel yüzey alanı işlemleriyle birer sanat eserlerine dönüşüyor. Bu işlemler estetiğin yanı sıra lekelere, çizilmelere ve hava koşullarına karşı da koruma sağlar. Doğal taş ve mermerlere uygulanan özel işlemler, doğal taşın hem güzelliğini hem de kullanıldığı mekanın güvenliğini ve işlevselliğini arttırmaktadır. Doğal taşlar özellikle duvar, merdiven, tezgah veya zemin üzerine uygulandığında zamanla aşınabilmektedir. Uyguladığımız yüzey alanı işlemleri, taşın doğal özünü korurken, zarafetini ve inceliğini de artırıyor. Bu da her taşın zamanla kazandığı karakterle hem sağlığını hem de estetik bütünlüğünü korumasını sağlar.

CİLALI

Yüzey uygulaması taşa parlak bir görünüm kazandırırken çizik, leke vb. durumları da ortadan kaldırır.

HONLU

Yüzey uygulaması taşın pürüzlülüğünü ve estetiğini artırırken olası kayma tehlikelerini de önleyebilir. (Görsel, Medium Seleksiyonunda honlanmış uygulamayı göstermektedir.)

PATINATO

Yüzey uygulaması, taşın dokusunun daha iyi hissedilmesine yardımcı olan, 3 boyutlu bir doku oluşturan bir fırçalama yöntemidir.

KUMLAMA

Yüzey uygulaması mat bir görünüm sunarak doğal taş dekorun dayanıklılığını arttırır ve uzun süreli kullanım sağlar.

MUCARTA

Yüzey uygulaması dokulu, mat görünümü ile dış cephe, yürüyüş yolları gibi alanlarda kullanıma uygundur.

YAKMA & FIRÇA

Rustic Green’e özel yüzey uygulaması, taşın fosil yapısının ortaya çıkarılmasına yardımcı olarak estetik bir görünüm sağlar.